• Huvudmeny

Facebook

Våra länkar till Facebook.

Sidorna kan nås utan att man är medlem på Facebook.

Dialekter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Dialekter är tänkt som en portal till vår dialektverksamhet och till vår hemsida. På sidan delas bland annat andras och våra egna nyheter och sidor om dialekter och månadens dialektord. Du hittar också information om vår verksamhet i stort samt våra kontaktuppgifter. Sidan ger utrymme för inlägg från andra Facebookanvändare och kan uppmuntra till nya diskussionsforum rörande dialekter.

Folkminnen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här kan man förutom kontaktinformation hitta tips om föreläsningar, frågelistor och annat som Isofs folkminnesverksamhet gör.

Jiddisch / ייִדיש

Isofs Facebooksida om jiddisch. Här kan man diskutera saker som har med det nationella minoritetsspråket jiddisch att göra. 

Kielineuvosto

På sidan kan vem som helst diskutera saker som har med det finska (och sverigefinska) språket att göra. På Facebook ger Språkrådet språktips, nyheter som rör finskan samt svarar på språkfrågor från allmänheten.

Namn Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Facebooksida för Isofs namnverksamhet.

Romska / Romani čhib Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Isofs Facebooksida om, och delvis på, romska. Här kan man diskutera saker som har med det nationella minoritetsspråket romska att göra. 

Språkrådet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På Språkrådets Facebooksida puffar vi för språkliga nyheter och händelser. Där hittar du också språkdiskussioner, kortare artiklar och bilder.

Uppdaterad 09 november 2021